Елементи, които правят една жена стилна

Елементите, които правят една жена стилна към днешна дата се отнасят към модната индустрия. Сред тях успешно се нареждат и аксесоарите. С помощта на обикновени дреболии и детайли жената е в състояние да създаде уникално индивидуално изображение само за няколко минути: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/какво-ново-да-очакваме-при-банските-2.

Лека или ярка рамка

Подобна дефиниции заслужават внимание, а то е насочено към аксесоар като шал или фишу. Такова ще се превърне в незаменим помощник в създаването на индивидуален стил. На пръв поглед, това е много просто, но способно да направи чудеса. Може да се използва по всяко време на годината – през есента, а през зимата държи не е само топло, но и ще се превърне в стилна украса. В пролетта и лятото, може лесно да го добавите в нови цветове и да сте открити за живота.

Спомени от детството и уроците, които научаваме всеки ден: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/295-upotsite,-koito-nauchih:

Модата в брошките, пристига при нас от Франция, където жените го смятат за нежно, докосващо и леко аксесоарче, което освен всичко друго е и секси. Как да го носите? Това е много просто – всеки шал или фишу може да е вързан около врата с т. наречената брошка. Това ще ви даде чар и елегантност.

Възелът

Стилните дамски харесват плетени сложни възли в шаловете на врата. С тях определено няма да останат незабелязани. Вариантите са много, основното е да намерите своето и да го използваш при удобна възможност.

Малко ретро

Днес много жени, в крак с модата започнали да изваждат от бабините аксесоари като брошки и фиби за шалове. Дълго време тези тоалетни принадлежности са били незаслужено забравени. Този детайл, закрепва и блести ефективно на врата. Много успешно можеш да вземем брошка в тона на вратовръзката на партньора си.

Стилът на мъжете

Жените превзеха и гардероба с мъжките аксесоари. Не е изключение и вратовръзката. Това не е задължително строга мъжка вратовръзка, а поле за изява. Може да бъде фентъзи и творческо.

Шалът на врата може лесно да стане аксесоар като гривна, колан или огърлица. Достатъчно е да покажем повече смелост и да експериментираме.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s